Képdenemgyöngy

Arra gondoltam, hogy az off bejegyzések helyett létrehozok pár oldalt. Ezt pl. olyan fotókkal fogom telerakni, amiket valamiért szeretek. Hátha nektek is megtetszik egyik-másik téma :)
Mikor megtaláltam az oldalak szerkesztése fület, azt gondoltam, külön oldalon is ugyanúgy lehet egyik bejegyzést írni a másik után, mint a főoldalon. Most úgy látom, nem így van. Egy oldal - egy bejegyzés. Jól látom?

Hóvirágaim - januárban. Mára virradóra hatalmas mennyiségű hó olvadt el lenn a kertben, járhatóvá vált a kerti lépcső. Le is szaladtam, megnéztem őket. Pont ilyen szépek :)Ilyen volt nálunk a kutyavilág :) A régi mobilomról töltöttem le nemrég. Bőgtem is egy nagyot...Azért Moriszka még mindig ugyanott szeret aludni - felfelé tolni kell kicsit a fenekét, de leugrani szépen tud :)Az erkélyről - január végén


Az erkélyről - február elejénFebruári este. Emlékeztek rá, milyen finom könnyű porhó esett? Nem is lehetett hógolyóvá gyúrni. Este pedig úgy csillogott, mintha telis-tele szórták volna ezüst swarovskival :)) A csillogást próbáltam megörökíteni - mobiltelefonnal... :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése